Začetek šolskega leta 2019/20 na ŠGV

Vsi gimnazijci (sedanji in nekdanji), starši, sorodniki in prijatelji ste lepo vabljeni k maši za blagoslov našega dela in učenja v Log pri Vipavi v nedeljo, 1. septembra ob 19. uri. Mašo bo daroval koprski škof g. Jurij Bizjak. Dijaški dom bo odprt od 17.00 do 18.30 (da se lahko vselite), takoj po maši bo večerja.
Sicer se pouk prične 2. septembra ob 7.30. Vsi se bomo zbrali v športni dvorani, nato pa nadaljevali pouk po rednem urniku. Urnik bo objavljen na spletni strani šole in v e-asistentu. Lep preostanek počitniških dni želimo.
Vabilo k zbiranju sredstev za Venezuelo.
V Venezueli zaradi nasprotij med vlado in opozicijo divjajo nemiri. Država je v splošnem razsulu, pestita jo lakota in pomanjkanje osnovnih življenjskih potrebščin. Venezuelcem v kriznih razmerah pomagajo misijonarji, med njimi je tudi uršulinka, s. Andreja Godnič iz Komna. Iz njenih poročil smo razbrali klic na pomoč, zato vas nekdanji komenski dijaki Škofijske gimnazije Vipava z gimnazijo vabimo k zbiranju sredstev. Priložnost za darovanje bo na stojnici pred in po sveti maši v Logu pri Vipavi, s katero Škofijska gimnazija 1. septembra 2019 ob 19.00 začenja šolsko leto. Zbirali bomo finančna sredstva in zdravila (seznam zdravil). Sredstva bodo neposredno preko uršulink dostavljena v Venezuelo.
Že v naprej hvala za vaš dar.
nekdanji dijaki ŠGV iz Komna Aleks, Ivana in Marjetka s Škofijsko gimnazijo Vipava

Aktualne objave

Prihajajoči dogodki

Govorilne ure v februarju

V torek, 27. februarja, bodo od 17.00 dalje govorilne ure – prijavite se lahko v tajništvu.

Ogled predstave Zaprta vrata

V ponedeljek, 11. marca, si bodo dijaki ŠGV v Gledališču Koper ob 20.00 ogledali predstavo Zaprta vrata.