Podprite ŠGV!

Lep pozdrav vsem staršem.
Kot verjetno veste, lahko vsak državljan Republike Slovenije do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo raznim organizacijam (dobrodelnim, šolskim, …). Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun Republike Slovenije.

Naša ustanova ŠKOFIJSKA GIMNAZIJA VIPAVA je med upravičenci do donacij iz dela dohodnine. Mnogi naše delo na takšen način že podpirate. Vas to ne stane nič, nam pa pomeni veliko in nam tudi to (poleg dobrotnikov) omogoča, da izvajamo nekatere dejavnosti, ki bi jih brez tega težje.

…..

Vabimo vas, da do 1 % akontacije svoje dohodnine namenite ŠKOFIJSKI GIMNAZIJI VIPAVA. Če ste pripravljeni in tega še nimate urejenega, to uredite tako, da:

  • izpolnite zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije (vpišete svoje podatke in določite odstotek – največ 1,0 %) in jo pošljete pristojnemu finančnemu uradu,
  • se poslužite obrazca za elektronsko oddajo na eDavkih. Po prijavi na spletno stran poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 42192790. Potrebno je klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.

…..

Zahvala vsem staršem za vašo pomoč. Seveda nas lahko priporočite še komu od svojih bližnjih. Najlepša hvala!


Vse dobro!
Vladimir Anžel, ravnatelj

Aktualne objave

Prihajajoči dogodki

Finale ŠGVizija

V ponedeljek, 17. junija, bo v času glavnega odmora potekalo finale ŠGVizije – tekmovala bosta 3. a in 2. b 

OIV vsebine

Od torka, 18. junija, do ponedeljka, 24. junija, bodo za dijake ŠGV organizirane različne OIV vsebine – v teh dneh 

Praznik sv. Nazarija

V sredo, 19. junija, se bomo v stolnici Marijinega Vnebovzetja udeležili slovesnega somaševanja duhovnikov ob prazniku sv. Nazarija.

Dan mladih 2024

V petek, 21. junija, se bomo v dopoldanskem času udeležili Dneva mladih, ki bo potekal v Ajdovščini.

Poletne iskrice

Dijaški dom Škofijske gimnazije Vipava organizira izkustveno doživljajske dneve za učence od 7. do 9. razreda osnovne šole in sicer