Odlični dosežki naših fotografov

komparazaogrado

Foto: Matej Kompara, Za ogrado

Na fotografskem natečaju Pogled 2016 je Matej Kompara (1. a) prejel v temi Jaz, žaba prvo nagrado za fotografijo Za ogrado, v temi Utrip mesta pa za fotografijo Jutro v barvah diplomo. Jan Skočaj iz istega razreda pa je v temi barvnih fotografij prav tako prejel diplomo za fotografijo Lepote pomladi. Iskrene čestitke.

Rezultate natečaja si lahko ogledate na http://www.czm-domzale.si/wp-content/uploads/2016/11/REZULTATI-POGLED-2016.compressed-ilovepdf-compressed.pdf,

nagrajene fotografije pa na http://www.czm-domzale.si/nagrajenci-vseslovenskega-mladinskega-fotonatecaja-pogled-2016-so/.

Škofijska gimnazija Vipava je med 47. srednjimi šolami dosegla odlično 7. mesto na natečaju FOTOGRAFIRAM, TOREJ SEM (Celje, 22. november 2016). Najuspešnejši dijaki so bili: Jan Skočaj, 1. a (tri sprejete fotografije), Ivana Mužina, 1. c in Nik Vidmar, 2. b po dve sprejeti fotografiji in Matej Kompara, 1. a ter Klara Debevec, 4. b po ena  sprejeta fotografija. Na natečaju so sodelovali še: Domen Vovk, Martin Lorenzutti, Martina Marinšek, Neža Kristan, Nina Petejan, Sara Stopar, Tadej Uršič, Tea Kocman, Vanessa Šuligoj in Klara Vrabec.

Prihajajoči dogodki

Sveta maša ob godu

V ponedeljek, 27. maja, bomo ob 10.00 obhajali sveto mašo ob godu blaženega Alojzija Grozdeta.

Večdnevna ekskurzija

Od srede, 29. maja, do sobote, 1. junija, bosta za dijake 1. in 3. letnika potekali večdnevni ekskurziji: prvoletniki se 

Matura SLO

V sredo, 29. maja, bo za dijake 4. letnika potekala matura iz slovenščine.

Matura PSI

V četrtek, 30. maja, bo za dijake 4. letnika potekala matura iz psihologije.

Sveto rešnje telo in kri

V četrtek, 30. maja, bomo obeležili krščanski praznik Svetega rešnjega telesa in krvi s sveto mašo, ki bo ob 9.10