Odlični dosežki naših fotografov

komparazaogrado

Foto: Matej Kompara, Za ogrado

Na fotografskem natečaju Pogled 2016 je Matej Kompara (1. a) prejel v temi Jaz, žaba prvo nagrado za fotografijo Za ogrado, v temi Utrip mesta pa za fotografijo Jutro v barvah diplomo. Jan Skočaj iz istega razreda pa je v temi barvnih fotografij prav tako prejel diplomo za fotografijo Lepote pomladi. Iskrene čestitke.

Rezultate natečaja si lahko ogledate na http://www.czm-domzale.si/wp-content/uploads/2016/11/REZULTATI-POGLED-2016.compressed-ilovepdf-compressed.pdf,

nagrajene fotografije pa na http://www.czm-domzale.si/nagrajenci-vseslovenskega-mladinskega-fotonatecaja-pogled-2016-so/.

Škofijska gimnazija Vipava je med 47. srednjimi šolami dosegla odlično 7. mesto na natečaju FOTOGRAFIRAM, TOREJ SEM (Celje, 22. november 2016). Najuspešnejši dijaki so bili: Jan Skočaj, 1. a (tri sprejete fotografije), Ivana Mužina, 1. c in Nik Vidmar, 2. b po dve sprejeti fotografiji in Matej Kompara, 1. a ter Klara Debevec, 4. b po ena  sprejeta fotografija. Na natečaju so sodelovali še: Domen Vovk, Martin Lorenzutti, Martina Marinšek, Neža Kristan, Nina Petejan, Sara Stopar, Tadej Uršič, Tea Kocman, Vanessa Šuligoj in Klara Vrabec.

Aktualne objave

Prihajajoči dogodki

Advent 2023