NAŠI FANTJE NA DRŽAVNEM ATLETSKEM TEKMOVANJU!

5. oktobra se je v Novi Gorici odvilo državno atletsko tekmovanje. Svoje mesto med dvanajstimi najboljšimi šolami v državi si je z 2. mestom na področnem tekmovanju priborila tudi fantovska ekipa naše šole. Dekletom je  na žalost udeležba na državnem tekmovanju za las ušla.

Na tekmovanju sta jih spremljala profesorja športne vzgoje, Erik Simonič in Daniel Sušnik, ki sta zadovoljna z rezultati naših športnikov, čeprav niso sicer mogli konkurirati vsem »natreniranim« tekmecem iz celotne države. Tekmovali so v šprintu na 100 m, teku na 400, 1000 in 2000 m, skoku v daljino, višino, štafeti 4 x 100 m in metu krogle – v tej disciplini je Miha Klančič osvojil 3. mesto.

Tekmovanja se je udeležil tudi Andraž Premrn, ki je tekmoval v štafeti. Takega tekmovanja se je sicer že udeležil v osnovni šoli, vendar ga je navdušila množica športnikov iz vse Slovenije. Pravi, da je bil »cel spektakel«. Med drugim se mu je v spomin vtisnilo dolgo čakanje, saj je na tribuni preživel kar 5 ur. S svojim rezultatom je zadovoljen in  tekmovanje mu bo ostalo v lepem spominu.

Čestitke vsem našim atletom za odlične rezultate!

Ema Černe, 3. a

Aktualne objave

Prihajajoči dogodki

Matura iz INF

V sredo, 12. junija, bo za dijake 4. letnika potekala matura iz informatike.

Zaključno srečanje prostovoljcev

V sredo, 12. junija, bo ob 14.10 zaključno srečanje prostovoljcev v Pristanu.

Otvoritev razstave o Lavrinu

V sredo, 12. junija, bomo v Lavričevi knjižnici v Vipavi ob 18.30 otvorili razstavo o Antonu Lavrinu pod naslovom “Anton 

Latinska maša

V četrtek, 13. junija, bo 4. šolsko uro potekala latinska maša za 2. letnike. Vabljeni tudi ostali!

Zaključno srečanje prostovoljcev

V četrtek, 13. junija, bo ob 13.30 zaključno srečanje prostovoljcev v Ciriusu.