Izmenjava 2019-20

S srednjo šolo IES San Isidoro iz Seville (Andaluzija, J Španija) smo se začeli dogovarjati o morebitni neformalni izmenjavi dijakov tudi v šolskem letu 2019/2020. Izmenjava se bo »zgodila« v primeru, da bosta obe šoli imeli dovolj prijavljenih dijakov, to je od 20-25 dijakov. To je pomembno tudi z vidika delitve nastalih skupnih stroškov, saj bi bilo potrebno vse stroške plačati – izmenjava namreč ni del kakega evropskega projekta. Izmenjava bi bila oblikovana tako, da bi bil vključen tudi vikend (let npr. torek-torek ali četrtek-četrtek). Glede nastalih stroškov vam žal ne morem dati točnih informacij, zagotovo pa bi leteli z nizkocenovnikom, najverjetneje iz Trevisa ali Benetk in bi pazili, da porabimo čim manj denarja.

Če vas izmenjava zanima, vas prosim, da izpolnite spodnje podatke in prijavnico čimprej  (vsekakor pa do 21. junija) prinesete v TAJNIŠTVO šole. V tajništvu bomo označili vrstni red prispelih prijavnic.

Prijavnico dobite tukaj.

Prihajajoči dogodki

Sveta maša ob godu

V ponedeljek, 27. maja, bomo ob 10.00 obhajali sveto mašo ob godu blaženega Alojzija Grozdeta.

Večdnevna ekskurzija

Od srede, 29. maja, do sobote, 1. junija, bosta za dijake 1. in 3. letnika potekali večdnevni ekskurziji: prvoletniki se 

Matura SLO

V sredo, 29. maja, bo za dijake 4. letnika potekala matura iz slovenščine.

Sveto rešnje telo in kri

V četrtek, 30. maja, bomo obeležili krščanski praznik Svetega rešnjega telesa in krvi s sveto mašo, ki bo ob 9.10 

Matura PSI

V četrtek, 30. maja, bo za dijake 4. letnika potekala matura iz psihologije.