INFORMATIVNA PRIJAVNICA za dijake in starše

S srednjo šolo IES San Isidoro iz Seville (Andaluzija, J Španija) smo se začeli dogovarjati o morebitni neformalni izmenjavi dijakov v šolskem letu 2018/19. Izmenjava se bo »zgodila« v primeru, da bosta obe šoli imeli dovolj prijavljenih dijakov, to je od 20-25 dijakov. To je pomembno tudi z vidika delitve nastalih skupnih stroškov, saj bi bilo potrebno vse stroške plačati – izmenjava namreč ni del kakega projekta (kot npr. Erasmus +). V primeru, da bo prijavljenih dijakov dovolj, bi našo šolo španski dijaki obiskali v prvi polovici NOV 2018, naši dijaki pa bi v spremstvu dveh profesorjev obiskali Sevillo v drugi polovici JAN 2019. Izmenjava bi bila oblikovana tako, da bi bil vključen tudi vikend (let torek-torek ali četrtek-četrtek). Glede nastalih stroškov vam žal ne morem dati točnih informacij, zagotovo pa bi leteli z nizkocenovnikom, najverjetneje iz Trevisa (Benetke) ali Verone in bi pazili, da porabimo čim manj denarja.

Če vas izmenjava zanima, vas prosim, da izpolnite prijavnico in čimprej prinesete v TAJNIŠTVO šole. V tajništvu bomo označili vrstni red prispelih prijavnic.

Aktualne objave

Prihajajoči dogodki

Praznik sv. Nazarija

V sredo, 19. junija, se bomo v stolnici Marijinega Vnebovzetja udeležili slovesnega somaševanja duhovnikov ob prazniku sv. Nazarija.

Dan mladih 2024

V petek, 21. junija, se bomo v dopoldanskem času udeležili Dneva mladih, ki bo potekal v Ajdovščini.

Poletne iskrice

Dijaški dom Škofijske gimnazije Vipava organizira izkustveno doživljajske dneve za učence od 7. do 9. razreda osnovne šole in sicer