Voščila dijakov

DOMOVINI

Voščiti pomeni želeti nekaj lepega, dobrega in ugodnega. Voščilo pošljemo nekomu, ki ga imamo radi, ga spoštujemo in mu želimo le najboljše in najlepše. To so lahko prijatelji, znanci, sodelavci, sorodniki, premalokrat pa se spomnimo na svojo domovino, na državo, ki nam daje dom, na prostor na tem svetu, kjer smo varni, območje, polno dobrih ljudi in prečudovite narave. Premalokrat pomislimo in smo hvaležni za domovino, ki nam odpira mnogo priložnosti, zabave, sreče …, na kraj, kjer smo v tem trenutku in za katerega moramo biti hvaležni in nanj ponosni. Zato ti voščim, domovina, veliko sreče, veselja in miru. Ko se skupaj s tabo spuščamo v novo leto, leto novih priložnosti in doživetij, se spomnimo nate s hvaležnostjo.
Lepe praznike in srečno novo leto!

JASLICE 4.B

Moja predraga domovina,
zelo sem vesel in ponosen,
da si moja rodbina.

Ob božičnem času ti želimo
srečo, ljubezen, mir,
da v novo leto skupaj srečno zaživimo.

Dar, poslan od Boga si,
Obdana z vsemi dobrinami,
Moje zavetje si ti.
Otroci tvoji prebivalci smo –
Veselo tebi v čast pojmo
In se skupaj s tabo veselimo,
Novih uspehov ti privoščimo
In Božjega blagoslova v novem letu želimo.

DRUŽINI

Draga ati in mami!
Vedno sta nas za praznike obdarovala in nam v papir zavila kaj lepega – ko si otrok, ti to veliko pomeni. A zdaj, ko sem malo starejša, sem ugotovila, da sem vajino najboljše darilo dobila že ob rojstvu: svoje življenje. Hvala vama za vse in želim vama res lepe praznike in najbolj čarobno leto in veliko lepih spominov in skupnih trenutkov v novem letu.

Vajina **

Dragi starši, bratje in sestre!
Vsem vam želim, da bi ta božič letos doživeli v drugačni luči kot prej. Da bi bil božič miren, sproščen poln ljubezni in da se ob njem ne bi počutili same. Naj bo ta božič tudi za našo družino nekaj lepega, kar prinaša ljubezen.Naj v jaslih rojeno dete prinese nov začetek v tem letu ter mir v vseh družinah, kot ga je prineslo Božji družini.

JASLICE 3.B

Draga Iza!
V preteklih dveh letih, odkar si odšla na faks, te ni veliko doma. Vsak dan je pust in tih. Pogrešam najino smejanje vsak dan po šoli in vse šale, ki si mi jih govorila. Zdaj pa prihajajo prazniki in končno boš za več časa ostala doma. Hiša bo polna veselja in tvoje razigranosti. To voščilo ti pošiljam nekaj dni prej, da res vidiš, kako te pogrešamo. Želim ti res vesel božič in še lepše novo leto. Naj bo vsak trenutek, ko si v šoli, brez stresa in čim bolj pozitiven. Na življenje glej lepo in z upanjem. Ko ti bo težko, pa samo veruj, ker vera je v življenju tisto, kar res šteje. Pa še to: »Nikoli ne obupaj.« Rada te imam.
Vesel božič in naj bo vsak tvoj trenutek čaroben!

Tvoja sestra **

Prihajajoči dogodki

SIESC

Med sredo, 24. julijem, in torkom, 30. julijem, bo na šoli in v dijaškem domu potekal 68. mednarodni kongres SIESC.

Zaprtje šole v času počitnic

V času od petka, 26. julija, do nedelje, 18. avgusta, bo šola zaprta.

Teambuilding

V ponedeljek, 19. avgusta, bo za zaposlene na ŠGV organiziran teambuilding.

Izpitno obdobje

V času od torka, 20. avgusta, do torka, 27. avgusta, bo potekalo izpitno obdobje. Prijavite se v tajništvu šole.

Izobraževanje

V četrtek, 22. avgusta, bo za zaposlene na ŠGV organizirano izobraževanje.